24 april 2024

Dag van de Componist 2024, kaartverkoop gestart voor de New Music Now Express

Beleef een spoor van nieuwe muziek door het land, langs zes verschillende treinstations tijdens de Dag van de Componist met de New Music NOW Express.

 

Foto: Foppe Schut

Op zaterdag 15 juni 2024 kun je aan boord van de speciale muziektrein genieten van een wervelende muzikale ervaring. In alle coupés bruist het van de nieuwe muziek, en op elk station dat de trein aandoet vinden feestelijke concerten plaats. Componisten stellen het programma samen, laten nieuw werk horen en tonen de grote variatie aan klanken en kleuren uit hun stad. Maak kennis met de componisten. Ontdek nieuwe muziek. Ga mee met de New Music NOW Express.

De muzikale reis begint om 8:30 uur met optredens op de IJBoulevard achter Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam CS reist de trein naar Almere-Stad, Zwolle, Arnhem, Den Bosch en Utrecht. In Utrecht beleeft een onvergetelijke koorperformance.

Voor slechts € 24 kun je aan boord stappen voor een enkel traject. Wil je de hele reis meemaken? Koop dan een dagkaart voor € 80. Bekijk snel de line-up met alle musici en componisten.

Lees meer via deze link.

 

Meer informatie

Deel dit artikel