New Music NOW

New Music NOW

New Music NOW is het online platform voor nieuwe muziek

New Music NOW is het nieuwe online-muziekplatform dat alle informatie over nieuwe muziek op één plek samenbrengt. Een platform waarin de in Nederland werkzame componisten centraal staan. Samen met het hele netwerk bouwt New Music NOW aan een groeiende community met componisten, musici, ensembles, podia, festivals, uitgevers, labels en natuurlijk ook de concertbezoekers en liefhebbers van muziek van nu.

Dutch Composers NOW

New Music NOW is een initiatief van Nieuw Geneco en Dutch Composers NOW. Dutch Composers NOW is het collectieve propagandabureau van de nieuwe muziek en promoot het maken, spelen en delen van nieuwe Nederlandse muziek.

Het doel is om de muziek van Nederlandse componisten op zo veel mogelijk podia geprogrammeerd te krijgen en om airplay te genereren en andere exploitatiemogelijkheden te vergroten. Dit doen we samen met het hele Do-It-Together netwerk van componisten, uitgevers, programmeurs, podia, festivals en muziekliefhebbers.
Buma Cultuur is daarin een cruciale partner.

Nieuw Geneco (Genootschap Nederlandse Componisten) is de beroepsvereniging van Nederlandse componisten met meer dan 330 aangesloten componisten.
New Music NOW is het netwerk en muziekplatform voor nieuwe muziek.
Dutch Composers NOW is de stichting achter het platform New Music NOW.

Meer informatie