Bestuur en bureau

Bestuur en bureau

Bestuur
Felix Rottenberg – voorzitter
Diederik de Savornin Lohman – penningmeester
Max Knigge – componist/secretaris
David Dramm – componist/bestuurslid
Anthony Fiumara – componist/bestuurslid
Monique Krüs – componist/bestuurslid
Maarten van Norden – componist/bestuurslid
Anne Parlevliet – componist/bestuurslid
Eric Verbugt – componist/bestuurslid

Bureau
Esther Gottschalk – directeur
Teun Hermsen – bureau-ondersteuning
Maud Mentink – projectleider communicatie
Jantine Postma – projectleider beroepsonderzoek

Esther Gottschalk
Esther Gottschalk
Esther Gottschalk is directeur Nieuw Geneco. Haar prioriteit ligt bij het versterken van de positie van componisten en het helpen creëren van nieuwe mogelijkheden voor het maken, spelen en leven van muziek.

Teun Hermsen
Teun Hermsen
De bureau-ondersteunde taken worden door Teun waargenomen, waarbij hij zich richt op de administratie, contributie, ledencommunicatie en structurering van bureauzaken. In 2012 studeerde Teun af aan de AKV St. Joost Academie in Breda, richting fotografie. Hij is momenteel freelance fotograaf en beeldredacteur.

Foto Maud Mentink
Maud Mentink
Maud heeft het communicatiebeleid van Nieuw Geneco aangescherpt en is bezig met de daaruit voortvloeiende werkzaamheden: ze vernieuwde de website en bereidde de presentatie op Classical:NEXT voor. Ze studeerde Productie Podiumkunsten aan de Theaterschool en is actief als producent, journalist, redacteur en communicatieadviseur. 

Foto Jantine Postma Nieuwsbrief_vierkant
Jantine Postma
Jantine is freelance projectleider van het beroepsonderzoek bij Nieuw Geneco. In samenwerking met de Universiteit van Tilburg en Universiteit Utrecht onderzoekt zij de sociaal economische positie van componisten in Nederland. Jantine studeerde fluit aan het Utrechts Conservatorium, was projectleider van de operaproductie Rheingold op de Rijn en is masterstudent kunstbeleid en -management aan de Universiteit Utrecht.